Vi tror på krativitet

På Utby Hair tror vi på kreativitet. På att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look. Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse!

Få det långa hår du alltid drömt om, den snygga hårfärgen du längtat efter,ett vältrimmat snyggt skägg eller en fantastiskt fin hy med snygga fransar och bryn vi har nånting för alla. Vill du komma tillsammans med en eller flera vänner så går det bra att göra en grupp bokning hos oss.

Kanske ska ni överaska en vän, ha en möhippa eller du som pojkvän kanske vill ge bort en heldag av lyx till din tjej där vi tar hand om både hennes hud och hår ? Vi fixar allt och skräddarsyr efter dina önskemål.

Vi har ett mysigt område med närhet till både pendeltåg, Spårvagn och t.o.m buss utanför dörren. Vi tycker kundkontakten är viktig och jobbar mycket på att ha en härlig hemma hos känsla. Dessutom jobbar vi mycket i sociala medier där ni ska få lära känna oss och där vi utbildar er så ni ska bli ännu bättre på att ta hand om ert hår och er hud. Vi strävar alltid efter att vidareutbilda oss och ha nya och fräscha kunskaper. Vi har alla en härlig glöd för detta fantastiska yrke!

Kom till oss och njut av egentid medan våra proffs gör dig ännu snyggare än du var när du kom!

Vi har personal med många års erfarenhet av frisöryrket. Vi jobbar ständigt med att följa trender, nyheter och att utveckla våra kunskaper inom färg, form och barbering. Vi har färdigutbildade frisörer med gesällbrev, växande traineer och en barberare som är specialist på herrar. När du besöker Utbyhair Hair Kupolen ska du få en modern, trygg och lyxig känsla.

Våra behandlingar

Om du önskar ett exakt pris på din behandling, rekommenderar vi att du tar kontakt med oss så att din frisör kan ge dig ett exakt pris på önskad behandling. Med förbehåll för skrivfel och andra ändringar.